Hendrick's Gin

Illustration of a women with surrounded by roses and fish

Hendrick's Tonic Verseny

A Hendrick’s Gin és a Fentimans tonic szervezésében 2015, november 23-án megrendezésre kerül az idei év első Hendrick’s Tonic versenye a Bols Mixer Akadémián!

A versenyre való jelentkezéshez nem kell mást tenned, mint készíts egy olyan Hendrick’s Tonic-ot amilyet te szeretnél, a lényeg, hogy az ital legyen egyedi vagy eredeti, sőt akár egy újragondolt Hendrick’s Tonic is lehet. Használhatsz fűszereket, bármilyen gyümölcsöt, saját főzetet, a fontos, hogy légy kreatív és különleges, mint maga a Hendrick’s Gin.

Azonban vigyázz! Nem csak az italnak kell különlegesnek lennie, hanem az ezt kísérő, prezentációnak illetve minden apró részletnek is. S hogy be kell-e öltözni vagy sem?
A döntés a Tiéd, azonban ne feledd, a cél, hogy próbáld minél jobban a zsűri elé varázsolni a Hendrick’s világát.

A szabályok roppant egyszerűek:
Két Hendrick’s Tonic-ot kell készítened a következő két alap összetevő felhasználásával
- Hendricks Gin
- Fentimans tonic (natural, light vagy herbal)
A verseny során az alapösszetevőket természetesen mi biztosítjuk, azonban minden mást neked kell hoznod! A két ital elkészítésére és a zsűri előtt prezentálására 5 perc áll rendelkezésedre.

És a nyeremény? Az maradjon Titok, azonban ha megnyered, örülni fogsz neki azt garantáljuk :)

A versenyre jelentkezni az egyedi Hendrick’s Tonic recepttel és az ötlet ismertetésével november 1-ig lehet az info@mixersuli.hu e-mail címen. Az első körben továbbjutókat november 13-ig értesítjük.


Vissza
Betöltés...